A Kariatida Stúdió Kft. "Gumiipari hulladék innovatív újrahasznosításán alapuló új építőipari szigetelőanyag kifejlesztése" című pályázati projektje (GOP-1.3.1-08/2-2009-0046) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt "Vállalati innováció támogatása" című pályázati konstrukció keretében 2009. július 13-án 27.872.280.-Ft összegű uniós támogatást nyert.

 

A Kariatida Stúdió Kft. "Hangszigetelő lemez gyártósor fejlesztése a Kariatida Stúdió Kft.-nél" című pályázati projektje (GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0814) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt "Mikro-, kis- es középvállalkozások technológia fejlesztése" című pályázati konstrukció keretében 2010. június 22-én 4 252 215.-Ft összegű uniós támogatást nyert.

 

 
Szolgáltatások

Vállaljuk lakóépületek (sorházak, társasházak, családi házak) tervezését és teljes kivitelezését. Zászlóshajónk a hőszigetelés, a hangszigetelés, a zaj és rezgéscsillapítás - az élhetőbb lakókörnyezet érdekében.

Tervezés: Kívánságára elkészítjük megálmodott otthona alaprajzát, látványterveit. Vállaljuk az építkezés megkezdéséhez szükséges engedélyek beszerzését, az árazatlan költségvetési kiírás elkészítését illetve a költségvetés összeállítását, valamint ezek alapján a későbbi munkafolyamatok elvégzésének ütemtervét is elkészítjük. Számunkra a legfontosabb, hogy olyan házat építsünk, amelyben lakója biztosan jól érzi magát, ezért a tervezés fázisában együtt dolgozunk a terveken a megrendelővel, szem előtt tartva egyéni ötleteit és különleges kívánságait is.

Kivitelezés: Az épület generál kivitelezését és részmunkálatokat egyaránt vállalunk. Homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításában, gépi és kézi vakolási munkálatokban, homlokzat és épületdíszítésben, gipszkartonozás és festési munkákban számos referenciával és tapasztalattal rendelkezünk. Az ilyen jellegű megkereséseket mindig örömmel vesszük.

Műszaki vezetés és ellenőrzés: A cégvezetők felelős műszaki vezetői és ellenőri jogosultsággal rendelkeznek és az erre a munkára való felkéréseknek is szívesen teszünk eleget.

Speciális szolgáltatásként a cégünk által, illetve bevont külsős szakemberek segítségével folytatott kutató és fejlesztő munka eredményeképpen elsősorban épületekben zaj és rezgéscsillapítás terén elért tapasztalatainkra és többek között a saját illetve hazai gyártók termékeire támaszkodva segítséget tudunk nyújtani a lakókörnyezet komfortosabbá tételében a zajártalmak csökkentésével.

Zajmérés, tervezés, kivitelezés!

vissza | oldal elejére