A Kariatida Stúdió Kft. "Gumiipari hulladék innovatív újrahasznosításán alapuló új építőipari szigetelőanyag kifejlesztése" című pályázati projektje (GOP-1.3.1-08/2-2009-0046) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt "Vállalati innováció támogatása" című pályázati konstrukció keretében 2009. július 13-án 27.872.280.-Ft összegű uniós támogatást nyert.

 

A Kariatida Stúdió Kft. "Hangszigetelő lemez gyártósor fejlesztése a Kariatida Stúdió Kft.-nél" című pályázati projektje (GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0814) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt "Mikro-, kis- es középvállalkozások technológia fejlesztése" című pályázati konstrukció keretében 2010. június 22-én 4 252 215.-Ft összegű uniós támogatást nyert.

 

 
Cégbemutató

A Kariatida Stúdió Kft-t 2001-ben alapítottuk Veresegyházán, ahonnan Budapestre, majd később Dunaharasztiba helyeztük át a vállalkozás székhelyét. A cég fő profilját a magasépítési kivitelezés, például a homlokzati hőszigeteléssel és a gépi vakolással kapcsolatos munkálatok alkotják. Emellett teljes generál kivitelezést, illetve projektek műszaki vezetését és ellenőrzését is vállaljuk.

Saját kivitelező állománnyal és megbízható alvállalkozói körrel is rendelkezünk. Számos referenciát tudunk felmutatni családi házak, társas házak és középületek kivitelezéséhez kapcsolódóan. Sikereink egyik kulcsa, hogy szakembereinket saját magunk képezzük ki, így biztosítani tudjuk, hogy állandó magas színvonalon, megbízható szakértelemmel és rugalmassággal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Fontos megemlítenünk, hogy az évek során egy jól működő szakmai kapcsolatrendszert építettünk ki, így szükség esetén külsős munkatársak együttműködésére is számíthatunk. Mindennek köszönhetően rövid határidővel, ügyfeleink egyedi igényeit is szem előtt tartva dolgozunk: célunk, hogy az építkezés megpróbáltatásainak nagy részét levegyük a megrendelő válláról, hogy gondtalanul örülhessen új otthonának.

2008 óta építőipari termékek fejlesztésével is foglalkozunk, ehhez kapcsolódóan pedig az egyedi tervezést igénylő megbízásokat is szívesen elvégezzük. A Martonvásáron található telephelyünkön a magasépítési ágazat részére különféle lépés, léghangszigetelő, rezgéscsillapító, illetve sportpályákhoz rugalmas alágyazati szőnyegeket gyártunk. A közlekedésépítési felhasználásra pedig rugalmas rezgéscsillapító anyagokat, rendszereket állítunk elő.

vissza | oldal elejére